2 jun 2009, 21:18

Слънчев вятър 

  Poesía
291 0 0

   СЛЪНЧЕВ ВЯТЪР

 

Капан за слънчев вятър заложих.

В огледалото слънчев лъч улових -

то стана слънчево зайче.

Тогава заложих мрежи от сенки.

Напразно. Немирникът потъна в листата.

От мед извая твоите коси.

Как да хвана слънчевия вятър?

Той в червеното вино искри.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??