20 jul 2010, 16:08

Слънчеви лъчи 

  Poesía » De amor
599 0 2

Най-прекрасните очи. Като скъпоценни камъни.                                                                                                                                                                                                                                  Топли - слънчеви лъчи. За мен те са скъпоценни.                                                                                                                                                                                                                             Подариха ми живот. Твоите очи прекрасни.                                                                                                                                                                                                                                        Изпълнени с любов.                                                                                                                           

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??