15 feb 2007, 2:02

Слънчево утро 

  Poesía
1346 0 3


Едно утро така красиво!

Едно утро тъй сънливо!

Розови облачета лекичко летят,

А ранобудните птичета весело кръжат.

Вървя си аз и очаквам нещо малко и хубаво да ме спре, и да рече:

“Днес хубав ден ще е”

© Или Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??