15.02.2007 г., 2:02 ч.

Слънчево утро 

  Поезия
1340 0 3


Едно утро така красиво!

Едно утро тъй сънливо!

Розови облачета лекичко летят,

А ранобудните птичета весело кръжат.

Вървя си аз и очаквам нещо малко и хубаво да ме спре, и да рече:

“Днес хубав ден ще е”

© Или Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??