31 may 2022, 0:45

Смелостта 

  Poesía » Otra
732 0 0

Кой се сеща за теб днес,

всеки егото свое гледа,

забравихме за морал и чест -

за това що е на духа победа.

 

От всичко боязън усещаме,

лошото да спрем не смеем,

за достойното не се сещаме -

за това истински да живеем!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??