Кой се сеща за теб днес,
всеки егото свое гледа,
забравихме за морал и чест -
за това що е на духа победа.
От всичко боязън усещаме,
лошото да спрем не смеем,
за достойното не се сещаме -
за това истински да живеем!
© Георги All rights reserved.