4 jun 2011, 12:30

Смешна 

  Poesía » De amor
1478 0 2

Смешна съм ти, казваш?

… а някога бях най-добрата!

Недей! Със думи повече не ми показвай

и за омразата си не търси отплата…           

 

Не се интересуваш вече от душата,

на теб ти стига всичко друго на света,

а някога аз бях жената,

която възроди у тебе обичта!

 

Ти искаш да дочакам утрешния ден,

а знам, че любовта не се печели с време...

И как, щом днес от друга си пленен -

как искаш да изчакам да обичаш мене?!

 

Смешна съм ти, казваш?

… а някога бях най-добрата!

Недей! Със думи повече не ми показвай,

защото вече със очи показа ми вратата!

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??