8 may 2021, 20:12

Смисъл 

  Poesía
538 0 9

Нали сме още в карантина,
само се валяш на дивана. 
Мигнеш - времето си мина.
А ти пак нищо не похвана.

 

Ако не си бутнал нищо днес,
не си работил, учил, писал,
как ти спиш вообще нощес? 
В какво намираш смисъл?

 

Всеки има право на отмора,
тя трябва и да се заслужи.
Нали трудът ни прави хора? 
Работи, да си зает и нужен.

 

Търсиш ли смисъл, работи!
Не стой, гони си своите цели!
По малко всеки ден прави!
Смисълът сам ще те намери!

 

*нещо съботно-мотивационно от мен 

(Току-що ми щукна 🙃) 

Ако работохолиците имаха химн, предполагам щеше да е нещо такова... 

© Бистра Стоименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??