3 mar 2008, 12:53

SMS-и? 

  Poesía
942 0 7
Спиш ли?
Сънуваш ли какъв си?
Усещаш ли дъха на дивите вишни?
Чуваш ли вика на пеперудата?
Вкусваш ли устните си?

                    * * *
Спиш ли?
Сънуваш ли песента на крушовите листа?
Усещаш ли това, което се разлива по тялото ми?
Чувстваш ли как настръхва косата ми?
Вкусваш ли меда по устните си?

                   * * *
Когато ме прегърне МРАКЪТ
и няма как да му откажа,
отдавам му се най-безсрамно,
но си представям, че ме люби СВЕТЛИНАТА!

                  * * *  
А кой си ти, че тръгнал си
във тая нива да ореш и сееш?
Тя отдавна беше с сол посипана
и за векове ще си остане ялова...

© РАДА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??