19 abr 2008, 17:16

Смях 

  Poesía » Filosófica
515 0 0

Смях на щастие и радост,

смях през мъка и сълзи,

смях за глупостта и гения,

смях в живота и смъртта.

 

В този изблик

чува се съдбата -

същността човешка.

© Илия Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??