15 abr 2014, 21:23

Смъртта 

  Poesía
405 0 2

Хайде да се страхуваме

Да поплачем в скута на майка си

Само че по-бързо.

После да пием бира след училище

И да пушим трева

Хайде

Хайде, бързо

Да правим секс

И после да се обичаме

защото няма време

защото ще я изпуснем

Бързо да станем и да се приготвим

Да изпием чаша кафе и да изпушим цигара

Но да не се бавим много

Хайде

Хайде

Да свършим работа

И да си направим дете

Да купим хляб

Да отидем на почивка

Да обелим няколко варени яйца

и да погребем родителите си

преди те да са ни погребали.

Хайде

да изпием много вода

и да се видим с тези приятели

и да ги поканим нагости за празниците

Хайде

Хайде, по-бързо за да не закъснеем

Трябва да побързаме

да се разболеем

Да се оплакваме и да лежим

И да изгледаме филма

Да си изпием хапчетата

И накрая да не забравим да си навием будилника за утре

 

За да не я изпуснем отново...

© Еди Кой си Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??