5 ene 2010, 13:36

Снежинки 

  Poesía » Otra
560 0 3

Защо ли винаги снежинките
ни правят толкова щастливи?!
Защо ни връщат спомените мили...
За детството, за палави игри,
за случки със приятели добри!

Защо ни карат да мечтаем...
волно да летим и да се смеем,
загледани в прозореца навън,
да търсим приказния сън...

Да ни напомнят танц вълшебен,
магията на любовта, човек потребен,
бяло да покрива не навън света,
а всяко тъмно кътче в нашата душа!

И да ни радва мисълта,
че в сърцето още има топлина...

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??