21 dic 2011, 13:14

Снежинки 

  Poesía » Otra
653 0 3

Вали снежецът, пребледнял

от скоростта на падане в листата.

И в миг изчезва, закопнял

за своя роден кът сред небесата.

 

Вали, сърцето си предал,

с готовността да бъде на съдбата,

със хладен разум осъзнал,

че ще пречисти мъката в душата.

© Камелия Виденова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??