24 dic 2011, 23:22  

Снежинки 

  Poesía » Del paisaje
423 0 0

 Снежинки


Тихи пухкави Снежинки,
сипят се от небосвода син,
сякаш ваят своите картинки
за изложба в магазин!

С танци, ритми устремени,
Зимата с любов ги сътвори,
за децата румени, засмени,
Земен рай е!  Бог твори!


Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??