28 abr 2005, 12:16

Снежната кралица 

  Poesía
1944 0 5
Снежната кралица

Живееше далече в планината,
наричаха я снежната кралица,
живееше със самотата,
твърдяха,че не може да обича!!!

Нямаше сълзи във нейните очи,
беше горда и властна,
всички виждаха я да мълчи,
изглеждаше им някак си нещастна!!!

Веднъж история някой довери:
баща й независим господар,
мъжа на дъщеря си изгори,
защото не бил цар,а прост градинар!!!

Дано доволен да е царят вече,
дъщеря му плаче и боли душата,
на сълзи живота й обрече,
да живее завинаги със самотата!!!

Кралицата умря,черна роза вече беше,
и дори в смъртта,нея я болеше!!!!

Сега всички разказват
как живеело едно момиче,
живеело заради едно момче,
тя била снежната кралица
и живеела,за да го обича!!!

© Черната Далия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??