Накрая падна и снежец
за радост на децата,
и аз, на игрите палав спец,
напълних си душата.
Направих си човече бяло,
което Слънчо пък стопи.
Сега те питам весело, засмяно:
Човек от сняг направи ли и ти?
10.02.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados