8 ene 2010, 11:52

Сок от мандарина 

  Poesía » Filosófica
539 0 0

Сок от мандарина

 


 

И тече, тече
сладкият сок от мандарина

по устните,

нежни като коприна...

А от очите капят сълзи

и скръбта по лицето пълзи.


И тече, тече

сладкитя сок от мандарина

- слива се със сълзите

и нашепва към спомените

на близките за мъртвите.

© Цветослава Младенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??