Ще съм твърде солена на вкус,
но пък ти не очакваше друго.
Не подавам молба за конкурс
и не крия лицето си смугло.
Покажи ми отново къде
бъркам стъпките в танца отмерен.
Понастъпих с неверно краче
крáчола ти стеснено модерен.
Аз тактувах си кротко сама,
в ъгъла ти надникна неканен,
Не се правя на светла луна,
погледни ме добър и спонтанен.
Току-виж подсладиш ме с финес,
промени леко тона апашки,
верен ритъм лекува от стрес
накипелите страсти юнашки.
© Светличка Todos los derechos reservados