25 dic 2008, 17:58

"Соната"-та ще бъде диагноза! 

  Poesía » De amor
2317 0 44
музика: http://www.vbox7.com/play:9476d13b


Симфония за теб ще съм, Маестро!
Залей ме с своята сетивност.
В ръцете ти ще бъда виолина-
гали ме с музиката си от нежност.


Мелодия съм! Звуци многослойни
са вплетени дълбоко в същността ми.
От вдъхновенията ми безбройни
греби със шепи,  от страстта ми.


Откривай ме сред нотните архиви,
но не търси в мен вината.
За тебе съм прелюдия в "щастливо"-
красиво вплела обич в позлата.
 


А на сърцата ни дълбоко,  в партитурите
са нотите - надлежно подредени.
Не ги разделяй никога, Маестро-
акордите са като две вселени!



Чрез палката рисувай ме, вълшебнико!
Настройвай звуците със артистичност.
Прелюдия към красота за нас да има-
чрез музика да сме магичност.


От топлите потоци на кръвта ни
ще се събуди в тебе виртуоза.
Нечувана до днес, сега в сърцата ни
"соната"-та ще бъде диагноза!

© Петя Кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??