2 may 2021, 22:22  

Сонет ( три в един) - 2 

  Poesía » De amor
702 2 4

С една любов...... живееш в мен,

копнея аз............  надежда свята

за твоя глас......   и нощ, и ден

със порив нов...    пламти в душата.

 

Жив благослов...  даряваш ти.

Във светъл час... със пролетта

окриля в нас........ безспир мечти

лелеещ зов........... за красота.

 

Без теб е мрак.... Светът линее

и самотата........ в тъмнината

търси знак.......... От тебе грее

чрез чудесата..... светлината.

 

Две очи................ Лъчи най- нежни,

дъхтят лъчи....... очи безбрежни.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??