Ручеят говори с шепот тих,
припомняйки далечната ми обич,
която дълго мислех, че убих -
сред миналото скрих, но не зарових.
Спомени светулки долетяха,
донесоха ми мед и вик.
Но аз ги пуснах в лодка по водата -
душата си сред ручея спасих.
из книгата "Нежно" - издателство "АртГраф" - 2023 г.
© Илияна Каракочева Todos los derechos reservados