29 mar 2016, 22:25

Спи детенце, спи 

  Poesía » Otra
485 0 0

Спи детенце, спи.
Спи мъниче, спи.
Спи, спи. Сънчо идва
с пълен кош в ръка
и раздава сънища в нощта.
Спи детенце, спи.
Спи и сънувай детските си дни.
Спи детенце, спи.
Спи мъниче, спи.
Сънчо е тук сега
и сън вълшебен ти
дарява за приказни същества.
Спи детенце, спи.
Спи мъниче, спи
и сънувай феите добри.

denisima / 29.03.2016 г.

© Дени Todos los derechos reservados

Посвещавам го на внучето.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??