29.03.2016 г., 22:25 ч.

Спи детенце, спи 

  Поезия » Друга
473 0 0

Спи детенце, спи.
Спи мъниче, спи.
Спи, спи. Сънчо идва
с пълен кош в ръка
и раздава сънища в нощта.
Спи детенце, спи.
Спи и сънувай детските си дни.
Спи детенце, спи.
Спи мъниче, спи.
Сънчо е тук сега
и сън вълшебен ти
дарява за приказни същества.
Спи детенце, спи.
Спи мъниче, спи
и сънувай феите добри.

denisima / 29.03.2016 г.

© Дени Всички права запазени

Посвещавам го на внучето.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??