Само вечер с тебе бях,
но да се влюбя вече успях.
Усмивката ти е все пред моите очи,
чудя се за мене мислиш ли?
Погледът ти ме подлуди,
но не е само погледът в теб.
Духът ти борбен ме плени,
аз плених ли с нещо теб?
Гласът ти така чудесен,
звучи ми като божествена песен.
Ти за мен си сбъднат сън,
а аз за теб какво съм?
Знам, че каквото и да правя
тази вечер няма да забравя.
Спирам вече да мечтая,
тази среща бе началото и края.
© Ангел Тодоров Todos los derechos reservados