25.08.2013 г., 17:59 ч.

Спирам да мечтая 

  Поезия
401 0 1

Само вечер с тебе бях,

но да се влюбя вече успях.

Усмивката ти е все пред моите очи,

чудя се за мене мислиш ли?

 

Погледът ти ме подлуди,

но не е само погледът в теб.

Духът ти борбен ме плени,

аз плених ли с нещо теб?

 

Гласът ти така чудесен,

звучи ми като божествена песен.

Ти за мен си сбъднат сън,

а аз за теб какво съм?

 

Знам, че каквото и да правя

тази вечер няма да забравя.

Спирам вече да мечтая,

тази среща бе началото и края.

© Ангел Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тази вечер няма да забравя.Хубаво ! Браво !
Предложения
: ??:??