Споделяне
Кратки думи - усещания:
Опияняваща
с любов и нежност вечер.
Случваща се наслада,
притихнала в очите.
Проронена сълза -
излята същност.
Като докосване.
Като жарава.
Като сливане.
Като грях.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Todos los derechos reservados