3.05.2013 г., 20:23 ч.

Споделяне 

  Поезия » Друга
462 0 1

Споделяне

 

Кратки думи - усещания:

Опияняваща 

с любов и нежност вечер.

Случваща се наслада,

притихнала в очите.

Проронена сълза -

излята същност.

Като докосване.

Като жарава.

Като сливане.

Като грях.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??