ти превземаш ефира с финес
аз съм толкоз скован и объркан
ти си толкова прелестна днес
и сега аз разбирам че сбърках
ти не можеш да бъдеш със мен
даже поглед към мен не отвръщаш
и съм толкова много смутен
тежък спомен във мен се завръща
любовта не е мой приятел сега
както някога ти ме обичаше
ти си тръгваш и аз вцепенен
пак потъвам до края във спомена
© Ник Todos los derechos reservados