13 нояб. 2016 г., 13:35

Спомен 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

ти превземаш ефира с финес
аз съм толкоз скован и объркан
ти си толкова прелестна днес
и сега аз разбирам че сбърках

ти не можеш да бъдеш със мен
даже поглед към мен не отвръщаш
и съм толкова много смутен
тежък спомен във мен се завръща

любовта не е мой приятел сега
както някога ти ме обичаше
ти си тръгваш и аз вцепенен
пак потъвам до края във спомена

© Ник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??