11 mar 2006, 21:31

Спомен от Лятото 

  Poesía
590 0 0
Спомен от Лятото
в ръката държа,
сбран в цветовете
на мъничка снимка.
Очите засмени
се вглеждат във мен,
Радостта засиява
в Сърцето.
Късче-Щастие
само за мен,
със Любов сътворено.

© Сиси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??