11 мар. 2006 г., 21:31

Спомен от Лятото 

  Поэзия
591 0 0
Спомен от Лятото
в ръката държа,
сбран в цветовете
на мъничка снимка.
Очите засмени
се вглеждат във мен,
Радостта засиява
в Сърцето.
Късче-Щастие
само за мен,
със Любов сътворено.

© Сиси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??