Спомени от миналото преживяно,
запазени блестящи в моята душа,
нежни звуци чувам като на пиано,
щом запалите в сърцето ми свещта.
Неочаквано ме посещавате вкъщи,
когато остана в стаята усамотен,
изливате си чувствата могъщи,
връхлитащи тъй бързо върху мен.
Носите радост, любов, щастие, тъга,
но реални сега не може да станете
и много надалече е от вас брега,
на който ведри, свежи да застанете.
От вашата нежност искам сега
най-много да спомням аз радостта.
,
© Todos los derechos reservados