30 ago 2024, 10:19

Спомени 

  Poesía » De amor
69 0 0

 

Спомените ми се надсмиват

и над мислите ми се реят.

Уж нарочно от мен укриват,

а всъщност чрез мен живеят.

 

Едни в сърцето ми се складират,

други в скрина ми скачат.

Трети да ме изпитват избират –

ще ме разсмеят или ще ме разплачат….

© Boryana Boteva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??