Спомените ми се надсмиват
и над мислите ми се реят.
Уж нарочно от мен укриват,
а всъщност чрез мен живеят.
Едни в сърцето ми се складират,
други в скрина ми скачат.
Трети да ме изпитват избират –
ще ме разсмеят или ще ме разплачат….
© Bo Boteva Все права защищены