8 jun 2011, 22:55

Спомни си... 

  Poesía
650 0 2
                          Спомни си...

Когато не видиш сълзите ми, а усмивка.

 

Когато видиш гордостта ми, вместо чувството ми за вина.

 

Когато не почувстваш слабостта ми, а силата ми.

 

Когато вместо болката ми, видиш щастие...

 

Когато не проумяваш как далеч от теб разцъфвам, вместо да гасна...

Си спомни, че ТИ ме направи толкова прекрасна!

© Александра Дилянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невероятно!!!!!!!!!!!
  • Любовта и обичта са толкова красиви, когато са свободни! :}
Propuestas
: ??:??