15 mar 2016, 20:45

Спомни си 

  Poesía » De amor
240 0 4

                                                                                                                                                                                                                                                           Спомни си

 

Не заспивай, когато умират мечти!

Не заспивай, когато се ражда любов!

Не оставяй никога сърцето тъжно!

Нали в ръцете искаше да го държиш?

Нали във вярност ти се закле?

Нали бях единствена в твоята обич!

Заспиваш ли , когато сърцата са тъжни?

Дори и нощта притихва от болка.

Денят започва твърде тревожен?

Твоят образ остава  непокътнат.

Да така е! Живей спокойно,

в този свят широк.

Спомни си всичко и не бъди фалшив.

 

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??