4 ago 2024, 4:19

Спортна мисъл 

  Poesía » De humor
86 2 0

Да мога като фламинго във водата
на крак един тъй дълго, твърдо да стоя,
щях да по тренирам смело си снагата
с пилатес, упражнения ще удвоя.

 

Да бях по-упорита, познайте дали
щях да мисля дълго за избора на спорт.
Щях да бягам сутрин, когато не вали,
а вечер с йога, да не лея много пот.

 

Или със спининг като колибри бързо
щях да ви омая със своите криле, 
или като лебед махайки усърдно
ще се плацикам гордо в нашето море.

 

Каква ли неземна фея щях да стана, 
ако спортувах в кокошарник всеки ден?
Но май от мисленето върху дивана
потънах в полог като патка в сън блажен.

© Кремена Арменчева Todos los derechos reservados

  154 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??