9 ene 2009, 11:58

Спрете земята 

  Poesía
477 0 1

           СПРЕТЕ ЗЕМЯТА

 

 

Качих се на тази планета.

Обещаха ми гратисен период.

Старицата едва, едва крета -

това го разбира всеки идиот.

 

 

Земята под мен се върти -

край нея всичко е бездна.

Разбити са моите мечти -

със вихъра всичко изчезна.

 

 

Хора, по-бързо спрете земята!

Ще скачам! Макар, че боли.

Тя е куца, кракът си замята.

 

Ще бъда смачкан в дните и зли.

 

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??