24 abr 2008, 15:14

Спри... 

  Poesía » De amor
659 0 3

                                                                    СПРИ

 

Спри да ме гледаш с очи, потъмнели от пустото,

в погледа нищо незначещ,

спри да ме лъжеш, че имаш надежди,

а скришом да знаеш, че в нищо не вярваш.

 

Спри да ме търсиш в отломки нищожни

и пъзел чрез тях уморено да сплиташ.

Спри! Почини си! По-късно се пробвай

не срещу вятъра, а с него да тичаш!

 

Спри да изричаш изтъркани фрази

и с думи отровни да ме наказваш.

Спри да крещиш колко много ме мразиш,

когато "ОБИЧАМ ТЕ" искаш да кажеш!

© Карина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??