8 jun 2007, 10:54

Спри дъжд 

  Poesía
559 0 6
Спри дъжд.
Стига посява.
Толкова мъка.
Беди.
Разрушаваш къщи
и разбиваш последната недажда
в бедните души.
Спри!
Аз те моля!
И призовавам
всички божества:
ако ви има,
спрете тая катастофа
и нека слънце изгрее сега.

                                                                      07.062007г.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??