17 jun 2016, 10:51

Ласка с дъх на юни 

  Poesía » De amor
774 2 12

Да те докосна с лъч разсънен,

с роса, попила мислите на утро,

с уханна ласка, липов цвят поела,

сред гънките на юнските въздишки.

 

И кротко да се сгуша там до тебе,

със бялата си рокля от коприна

и да остана до насита много дълго,

та чак да нямам сили да си тръгна.

 

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??