16 abr 2007, 11:32

Сред ухание на цъфнали череши... 

  Poesía
1200 0 2
Сред ухание на цъфнали череши
светът изглежда розов. 
И като бебе във дланта ти се е сгушил.
Подари му ябълкова ласка
и мисъл със бадемов аромат.
А той с безоблачна любов ще ти отвърне,
със поглед от лъчи ще се усмихне.
Подари му нежността си!
Тя ще му припомня пролетта.

© Мартина Вичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??