тиха нощ.
сипе се сняг и
е по-бял този мой мрак.
в зимата деня започва,
за да свърши.
да се обичат децата
и да им е топло в гората.
но ние не сме деца,
не се обичаме
и времето не е студено,
а е просто нощ.
и не виждаме в тъмното.
бяло сред нощта помага
да намеря пътя към дома.
© Тина Todos los derechos reservados