6 oct 2009, 0:34

Среща 

  Poesía
937 0 2

Видях болката в очите, но не спрях,
говорих с нея и накрая полудях.
Срещнах съдбата си и почти умрях,
защото бях изпълнен със страх!

Срещнах живота, изпълнен с гняв,
но ми се щеше да не бях.
След като говорих с всички тях,
разбрах, че и аз съм просто прах!

 

© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??