6.10.2009 г., 0:34 ч.

Среща 

  Поезия
936 0 2

Видях болката в очите, но не спрях,
говорих с нея и накрая полудях.
Срещнах съдбата си и почти умрях,
защото бях изпълнен със страх!

Срещнах живота, изпълнен с гняв,
но ми се щеше да не бях.
След като говорих с всички тях,
разбрах, че и аз съм просто прах!

 

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??