3 dic 2020, 21:27

Среща 

  Poesía » De amor
287 0 0

Среща
 

Отминали сме толкова години
и толкова животи през света - 
в които сме се търсили навярно
в среща, да живеем в любовта!

 

По какви ли пътища сме били
в търсене на начало в пролетта,
която да приемем в сърцата си?
Случи се - подарък в есента.

 

Какви съдби живели сме преди
бродели през трудните сезони-
по дирите на нашите следи
в търсене на среща, тук отново? 

 

Случилото - Цяло земно чудо!
Познахте по душата – уморена.
Очите ти ме бяха огледало - 
гледнах с любов всеизмерна.

 

Не се плаши, мога пак да мина
и продължа – благословена...
Дори със теб да се разминем-
Обичта си нося - свята, земна!

 

Сто причини имаш да си тръгнеш и една единствена да останеш.
Любовта е от Бог!
Истинската любов!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??