Среща
Отминали сме толкова години
и толкова животи през света -
в които сме се търсили навярно
в среща, да живеем в любовта!
По какви ли пътища сме били
в търсене на начало в пролетта,
която да приемем в сърцата си?
Случи се - подарък в есента.
Какви съдби живели сме преди
бродели през трудните сезони-
по дирите на нашите следи
в търсене на среща, тук отново?
Случилото - Цяло земно чудо!
Познахте по душата – уморена.
Очите ти ме бяха огледало -
гледнах с любов всеизмерна.
Не се плаши, мога пак да мина
и продължа – благословена...
Дори със теб да се разминем-
Обичта си нося - свята, земна!
Сто причини имаш да си тръгнеш и една единствена да останеш.
Любовта е от Бог!
Истинската любов!
© Елеонора Крушева Всички права запазени