30 oct 2010, 22:45

Среща на моста 

  Poesía » De amor
747 0 0

Макар и след толкова време,

отново да те видя пак успях,

показах зъбите си чрез усмивка –

колко само щастлив днес бях...

 

Очите ми отдалече те видяха,

сянка в бял цвят доближава,

сърцето разбра играта на съдбата –

любовта не на всеки се дава.

 

Срещата стана над реката – на моста,

мостът, който бреговете свързва,

прави път над отделящата ги река

и любовта завинаги той обвързва.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??