5 nov 2010, 14:37

Сродна душа 

  Poesía » De amor
549 0 1

Вървя по улиците мокри

и ставам истински мечтател,

да намеря човек с очи кротки,

който да ми бъде приятел.

 

Търся нещо близко, нещо сродно

и да е цял живот годно.

Любих и разлюбвах неведнъж,

но така и не срещнах истинки мъж.

 

Навсякъде е пълно с фалшиви хора,

и бликат от очите ми сълзи,

налегнала ме е вече умора

и питам се, любов, къде си ти?

© Диди Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??