26 may 2015, 21:33

Сродна душа 

  Poesía » De amor
363 0 1

 

Ти си светло прозорче във края на селото
и пътека във гъста гора,
глътка чай от омайниче нежничко,
разтопила леда във кръвта.

Ти си слънце сред моите залези,
ти си мост над сърдита река,
морски фар сред неонови лампи,
чиста капка във жадна земя.

Ти си стръкче надежда покълнало в себе си,
ти си стомна със жива вода,
ти си част от две търсещи вечности,
ти си моята сродна душа. 


© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • ".....ти си част от две търсещи вечности..." - Поздравления! И за стиха и за пресъздадената реалност на Духа.
Propuestas
: ??:??